Derulăm periodic campanii promoționale pentru clienții noștri și ne dorim să fii informat legat de acestea, motiv pentru care avem nevoie de acordul tău explicit în acest sens. Îți mulțumim!


Sunt de acord în mod expres și neechivoc ca Asirom să prelucreze datele cu caracter personal în scop de marketing direct, adică pentru a te ține la curent cu produsele sau serviciile noastre sau ale partenerilor noștri, inclusiv prin mijloace automate, prin creare de profiluri sau prin comunicarea datelor către prestatorii de servicii cu care societatea a încheiat contracte de colaborare.


În scop de marketing direct, Asirom poate prelucra următoarele tipuri de date personale, însă fără să utilizeze concomitent întregul set de date: nume și prenume, adresă de domiciliu și corespondență, adrese de email, numere de telefon, detalii referitoare la contractul de asigurare (ex. tip produs, durată contract, modalitate de plată) sau alte detalii personale precum ocupație, status marital sau detalii despre familie. Asirom poate folosi tehnologia în prelucrarea acestor date pentru a lua decizii în mod automat sau pentru a avea mai multe informații despre profilul tău. Te poți opune în orice moment prelucrării automate a datelor cu caracter personal care te privesc, inclusiv creării de profiluri.


În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, ai dreptul de a le rectifica. Consimțământul în scop de marketing direct rămâne în vigoare până la momentul la care vei decide să îl retragi, printr-o notificare adresată Asirom în acest sens.


Cunosc drepturile acordate de Legea nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului general privind protecţia datelor (GDPR), inclusiv dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție și faptul că pot să le exercit printr-o cerere scrisă datată și semnată, transmisă la sediul Asirom, menționat mai sus.